ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Search
Close this search box.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.gall.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με μία από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες Courier (ACS) που διαθέτει γραφεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα προσφέρει γρήγορη παράδοση.

Παράδοση προϊόντων 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Για απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης θα είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.
Το www.gall.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης των παραδόσεων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, lock down και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας δοθεί ο αριθμός αποστολής. 

Τρόποι Πληρωμής

  1. Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Με Πιστωτική / Προπληρωμένη Κάρτα με Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «MyPOS». 


2.Με Paypal 

Κάνε γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Αφού προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα και επιθυμείτε πληρωμή μέσω paypal, ολοκληρώνετε την παραγγελία και ανακατευθύνεστε στο ασφαλές περιβάλλον του paypal όπου και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

3.Με Apple Pay 

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σου, μέσω της ιστοσελίδας μπορείς να πληρώσεις με Apple Pay. Εφόσον επιλέξεις το ApplePay ως μέθοδο πληρωμής, ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί. Πάτησε στο κουμπί Pay προκειμένου να επιλέξεις έναν από τους συνδεδεμένους τρόπους πληρωμής σου (π.χ. πιστωτική ή χρεωστική κάρτα) και να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

4.Με  Google Pay(Android Pay)

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σου, μέσω της ιστοσελίδας μπορείς να πληρώσεις με Google Pay. Εφόσον επιλέξεις το Google Pay ως μέθοδο πληρωμής, ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί. Eπίλεξε έναν από τους συνδεδεμένους τρόπους πληρωμής σου (π.χ. πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή paypal) και πάτησε το κουμπί Pay. Μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις σχετικές πολιτικές της Google και να πατήσεις επιβεβαίωση της συναλλαγής για να ολοκληρωθεί.


5.Με Τραπεζική Κατάθεση

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας.

Για την επιβεβαίωση της κατάθεσης, στείλτε μας με e-mail στο info@gall.gr  το αποδεικτικό της κατάθεσης ώστε να προχωρήσουμε με την αποστολή της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα των τραπεζικών καταθέσεων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:


ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR8601102240000022401196104

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR8601722240005224109785770

EUROBANK

GR4702601830000290201111315


Ελαττωματικά Προϊόντα


Όροι & Προϋποθέσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gall.gr, υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω.  Για οποιαδήποτε διαφορά ή αντιδικία ,αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:ΓΑΛΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ  GALL ACTIVEWEAR
ΑΦΜ: 167508980
ΔΟΥ:E ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ:ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Α 77 ΤΚ.56625 ΣΥΚΙΕΣ


Αποποίηση Ευθύνης

Για οποιαδήποτε καταστροφή των προϊόντων  κατά την διάρκεια της εργασίας αυτής το κατάστημά μας δεν φέρνει καμιά ευθύνη, άμεση ή έμμεση για τυχόν ζημία που μπορεί να επέλθει σε οποιονδήποτε από την χρήση του δικτυακού της τόπου ή/και στοιχείων που περιέχονται σ ’αυτόν, ανεξάρτητα εάν οι πληροφορίες παρέχονται από το κατάστημά μας. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο του καταστήματος να είναι όσο το δυνατόν ασφαλές και χωρίς σφάλματα, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν εγγυούμαστε απόλυτα την ακρίβεια και την ορθότητα των στοιχείων/ πληροφοριών που περιέχονται. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να αξιολογεί και να πράττει αναλόγως. Αν δεν νιώθετε σίγουροι και πιστεύετε πως θα προκαλέσετε περαιτέρω ζημιές επικοινωνήστε με τον αρμόδιο για να σας εξυπηρετήσει ή να σας βοηθήσει.

Καλάθι αγορών